Kapcsolj sebességbe, és tapasztald meg a gokartozás izgalmát a drivingcamp pályáján!

A szlalomozás, az éles kanyarok és a technikás szakaszok garantálják, hogy minden kör egy újabb kihívás legyen. Nálunk nemcsak a sebesség szerelmesei, hanem a precíziós vezetés iránt érdeklődők is megtalálják a számításaikat.

Hozd ki a gokartból a legtöbbet!

Tanuld meg az ideális ívek titkát, a helyes fékezési és kanyarodási technikákat, és ismerd meg a tapadás művészetét! Készülj fel az alul- és túlkormányzottság kezelésére és a súlypontáthelyezésre! Ezek a készségek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy versenyző a lehető leggyorsabb időt érje el a pályán, és egyúttal biztonságosan is vezessen, minimalizálva a hibák és a veszteségek esélyét. Nem számít, hogy kezdő vagy profi vagy – ha célod a leggyorsabb köridő elérése, itt a helyed!

Csapatban még több élmény vár!

A gokartozás csapatépítő programként is sok izgalmat kínál. Háziversenyünkön szabadedzéssel, időmérővel, döntővel, eredményhirdetéssel és éremosztással várunk titeket.

És ha mindez nem lenne elég, egyéb kalandokban is részt vehettek, mint például a helikopteres élmények, bolondautók, off-road taxi, quad off-road, és még sok más! Fedezzétek fel Etyekwood varázslatos világát is, vagy béreljetek szimulátort, és hozzátok ki magatokból a maximumot!

További információért és árajánlatért fordulj kollégáinkhoz, a [email protected] e-mail címen.